BRUILOFT

Jullie bruiloft gaat één van de mooiste dagen van jullie leven zijn!

 

Een bruiloft brengt heel wat met zich mee.  Wij zorgen op allerlei manieren dat het plannen hiervan zo min mogelijk stress oplevert voor jullie, het bruidspaar en voor de mensen om jullie heen. Van openingsdans tot bruidsvideo. Wij helpen jullie graag om jullie speciale dag echt SPECIAAL te maken!

 

Ontstress jezelf en neem vandaag nog contact met ons op!


OPENINGSDANS

openingsdans

Wil je een openingsdans instuderen voor je bruiloft?

Helemaal van deze tijd?

 

Wij zetten speciaal voor jullie een spectaculaire openingsdans in elkaar waar je alle gasten mee verrast. Wel of geen danservaring? Wij passen het aan op jullie niveau.

 

VERRASSINGSACT

verrassingsact bruidspaar

Wil je samen met een paar vrienden of familie, het bruidspaar verrassen? 

 

Wij zetten speciaal voor jullie een spectaculaire swingende verrassingsact in elkaar. Een act waar je het bruidspaar en alle gasten mee verrast. Een geweldig cadeau toch?

 

BRUIDSVIDEO

bruidsvideo

Een van de mooiste dagen in je leven moet je vast leggen. Wat is er nu leuker dan een video?

 

Jullie huwelijk vast leggen op in een sfeervolle video met alle mooie momenten. Met deze video kunnen jullie nog heel lang nagenieten. Beleef je dag gewoon nog een keer!

 LOVESHOOT

loveshoot

Gaan jullie trouwen of ben je gewoon ontzettend in love? Leg je liefde vast op foto!

 

Niets is zo leuk om je liefde of verloving vast te leggen dmv een toffe loveshoot! Een mooi aandenken om later nog eens naar terug te kijken! Tijdens deze fotoshoot gaat het om het genieten en plezier hebben met elkaar!

WEDDINGPLANNER

weddingplanner

Bespaar al het gestress ... Wij helpen jullie graag jullie droombruiloft te verwezenlijken!

 

Een wedding checklist afwerken kan behoorlijk wat stress opleveren. Ieder bruidspaar is anders. Wij zorgen dat jullie een unieke dag krijgen, geheel in eigen gewenste stijl. Geniet van jullie  perfect georganiseerde bruiloft!

CEREMONIEMEESTER

ceremoniemeester

Liever geen vriend of familie als ceremoniemeester?

Wij snappen dat!

 

Vaak is een vriend of familielid die gevraagd als ceremoniemeester voor en tijdens de trouwdag druk met het regelen van alles en heeft weinig tijd om echt te genieten van het bruidspaar. Waarom geen externe partij?