algemene voorwaarden

* Door een boeking te doen bij The Celebrate Factory gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

 

Auteursrecht

- Het auteursrecht van de beelden blijft ten alle tijden in het bezit van The Celebrate Factory.

- De beelden mogen niet aangepast/bewerkt worden.

- Wanneer het auteursrecht geschonden wordt, heeft The Celebrate Factory recht op een schadevergoeding.

- De foto’s/video’s/etc gemaakt tijdens feesten/evenementen, zowel door medewerkers van The Celebrate Factory als gasten en klanten mogen niet door klanten/gasten van The Celebrate Factory worden gebruikt voor commerciële doeleinden of verder worden verkocht, tenzij anders overeengekomen.

- The Celebrate Factory heeft het recht de foto’s/video’s te gebruiken voor o.a. de website, social media en drukwerk. Heeft u bezwaar? Laat het dan van te voren schriftelijk weten.

 

Offertes/facturen/betaling

- Zowel de offertes als facturen hebben een (betalings/geldigheids) termijn van 7 dagen.

- Na het akkoord gaan met de offerte worden er geen wijzigingen meer gebracht in de opdracht, tenzij vooraf besproken. Afhankelijk van wat er eventueel verandert zal de prijs op de factuur hoger of lager uitvallen.

- Het gefactureerde bedrag dient te worden overgemaakt naar het rekeningnummer die vermeld staat op de factuur. In overleg kan er ook contant betaald worden.

 

Ontvangen van de beelden

- U kunt alleen de bewerkte bestanden ontvangen, dat wil zeggen de volledige videoclips en JPG bestanden van een fotoshoot, geen losse clips en RAW bestanden.

- U ontvangt de digitale beelden binnen 14 dagen na het event/feestje.

- Digitale beelden worden verstuurd via WeTransfer, tenzij anders overeengekomen.

 

Uitval

Wanneer een boeking niet door kan gaan dient dit twee weken van te voren afgezegd te worden (feestjes en fotoshoots minimaal 24 uur van te voren). Bij afzegging brengen wij 25% van het totaalbedrag overeengekomen d.m.v. de offerte in rekening.