BETALINGSVOORWAARDEN

Voor alle feesten en evenementen gelden de volgende betalingsvoorwaarden:

 

Zodra beide partijen mondeling (ook telefonisch), per email, WhatsApp of anders overeen gekomen zijn, zal de bevestiging via email worden toegezonden en verbindt de klant zich aan het geboekte feestje of event. Nadat de klant een bevestiging heeft ontvangen is de klant tot betaling verplicht en gaat akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

De feestjes zullen altijd volledig vooraf aan boekingsdatum te worden voldaan. De klant ontvangt van ons een factuur per email met daarin ook alle boekingsgegevens en een ING betalingslink. Deze dienen te worden gecontroleerd en indien niet juist, tijdig worden doorgegeven. Na het akkoord gaan met de offerte worden er geen wijzigingen meer gebracht in de opdracht, tenzij vooraf besproken. Afhankelijk van wat er eventueel verandert zal de prijs op de factuur hoger of lager uitvallen.

Het gefactureerde bedrag dient te worden overgemaakt naar het rekeningnummer die vermeld staat op de factuur. In overleg kan er ook contant betaald worden. Zowel de offertes als facturen hebben een betalingstermijn en geldigheidstermijn van 7 dagen.

 

 

Voor evenementen maken wij voor de klant eerst een offerte op maat.

Bij evenementen hanteren wij een aanbetaling (het bedrag is afhankelijk van de grote van het evenement)

 

 

*Indien het feestje of event wordt geannuleerd, zijn wij genoodzaakt 25% van het totaalbedrag administratiekosten in rekening te brengen.