FEESTJE OP MAAT

Een feestje of evenement kan aardig wat stress met zich meebrengen...

 

Wij helpen u graag wat zorgen uit handen te nemen. Van alleen een draaiboek, tot het begeleiden op een feestje... Wij passen ons geheel aan naar jullie wens!

 

Heb je meerdere feestjes gevonden en wil je een combinatie hiervan? Wil je bijvoorbeeld een dansworkshop EN een fotoshoot? Dat kan!  Wij maken voor jullie een passend pakket!

 

Voor bijna elk feestje hebben wij creatieve oplossingen en ideeën, wil je weten wat we kunnen doen? Mail of bel ons dan even voor vrijblijvende informatie!

PLAN MAKEN FEEST

Laat ons weten wat voor een feestje jij wil en wij zetten voor jou een mooi plan in elkaar. Een feestje kan gewoon gezellig bij jou thuis, maar kan natuurlijk ook gezellig op onze locatie!

AANKLEDING FEEST

Heb jij al een locatie voor een feestje , maar ben je nog aan het piekeren over de aankleding in het juiste thema? Wij kunnen je helpen bij de juiste aankleding! Ook kunnen we een hapje en drankje verzorgen wat past in de gewenste sfeer.

BEGELEIDEN FEEST

Wel graag een feestje vieren, maar liever niet de zorgen over het begeleiden? The Celebrate Factory zorgt dat jullie lekker kunnen genieten van het feest zonder  dat je zelf alles moet regelen en in de gaten moet houden.

 


Omdat elke feestje anders is, vinden wij het handig om dit telefonisch of per mail door te spreken