FOTOSHOOTS

Wil jij een super leuke dag hebben met je vrienden, familie of geliefden en hier een blijvende herinnering aan overhouden? Dan is een fotoshoot wel iets voor jullie!

 

Onze professionele fotograaf zet jullie graag op de foto en zal ervoor zorgen dat jullie een hele gezellige dag hebben! Er zijn verschillende locatie-mogelijkheden en pakketten die jullie kunnen kiezen. Voor ieder wat wils! Ook krijgen jullie vooraf tips en advies, zodat jullie super goed voorbereid op de foto gaan!

 

Wist je trouwens dat de meeste fotoshoots als cadeau worden gegeven? Laat daarom een mooie cadeaubon maken door ons! Mail ons even voor meer informatie hierover!


FAMILIESHOOT

familieshoot

Familiedag gepland of wil je een prachtige foto cadeau geven aan een dierbaar familielid? Dan is een familieshoot echt een goed idee!

LOVESHOOT

loveshoot

Even een keer niet uit eten of een film kijken, maar romantisch samen op de foto op een prachtige locatie, of bij ons in de studio!

VRIENDINNENSHOOT

vriendinnenshoot

Zijn jullie de leukste vriendengroep die er is? Dan is dat toch zeker wel een paar prachtige foto's waard! Trouwens, dit is ook heel leuk als vrijgezellenfeest!ZWANGERSCHAPS FOTOSHOOT

zwangerschaps fotoshoot

Zwanger zijn en de geboorte van een kind zijn heel speciaal! En speciale momenten moet  je vastleggen.

 

Wij verzorgen zwangerschap fotografie en newborn shoots in verschillende thema's. Denk bijvoorbeeld aan een newborn shoot met de helemaal familie en natuurlijk baby. Of een zwangerschapshoot in diverse outfits. Leg het moment vast!

CAKESMASH FOTOSHOOT

cakesmash

Is jouw kindje (bijna) jarig en wil je dit op een gave, hippe manier vieren?

Ga voor een cakesmash!

 

De eerste verjaardag is ontzettend speciaal. Daar hoort natuurlijk ook een speciale fotoshoot bij. Een eigen taart! Lekker happen en kliederen. Alles mag! Een feest voor het kind EN een feest om naar te kijken!

 

1  JAAR       FOTOSHOOT

1 jaar fotoshoot

De eerste verjaardag is heel speciaal, daar hoort natuurlijk een speciale fotoshoot bij.

 

Vind je een cakesmash een beetje te kliederig? Dan hebben wij ook nog een leuke andere shoots.

In een leuke outfit is jouw kindje met het cijfer 1 aan het spelen. Alles spelend en genieten, leggen wij dit moment vast!

 NEWBORN SHOOT

newborn shoot

Jullie prachtige wondertje is er eindelijk, maar pas op, want ze blijven niet zo klein en schattig! Laat dit daarom voor altijd vastleggen op een hele relaxte manier, onze fotograaf heeft al het geduld van de wereld!

GALASHOOT

galashoot

Hier hebben jullie vast al heel erg lang naartoe geleefd, het schoolgala! Dé dag waarop je er extra mooi uit gaat zien! Laat deze look zelf of met een vriendin vast leggen, een super herinnering voor later!

FOTOSHOOT OP MAAT

fotoshoot op maat

Mis jij een hele toffe shoot?

 

Laat het ons even weten!