FUNFEESTJE

Niet jarig, geen bruiloft in zicht, Maar toch zin in een gezellig uitje? The Celebrate Factory heeft wel een leuk idee voor jou en je vrienden!

 

Lekker sporten bijvoorbeeld, model zijn voor een dag of trek eens een bruidsjurk aan, want dat is vaak toch wel een puntje op een bucketlist ;) Maar om deze dag gaat het vooral om de fun! Gewoon gezellig een moment met jou samen met andere bijzondere mensen.

 

 

Doen jullie liever iets anders, dan kan dat ook! We staan open voor al jullie ideeën!

Zo kregen we als voorbeeld een groep vriendinnen die het idee hadden een eigen carnavalsvideoclip wilden maken en de carnaval gewoon lekker nog een keer te vieren. Wat hebben wij genoten! Echt niets is ons te gek. Kom maar op!FUNFEESTJE IN VEENENDAAL

Onze feestjes worden voornamelijk gehouden in een dansstudio in Veenendaal, maar op een andere locatie kunnen wij ook prima een feestje bouwen! Onze locatie voor de feestjes in Veenendaal kun je vinden op de JPC Leinweberstraat in Veenendaal, direct naast supermarkt de Hoogvliet.

 

Adres:

The Celebrate Factory

JPC Leinweberstraat 8

Veenendaal

 

FUNFEESTJE OP EIGEN LOCATIE

Blijf je liever in de buurt of bij huis voor een feestje?

Geen probleem! Wij kunnen gewoon jullie kant op komen een feestje te verzorgen!

 

Wij hebben al heel wat mooie plekjes in Nederland mogen zien. 

 

Wij kunnen attributen meenemen, maar uiteraard mogen jullie die natuurlijk ook gewoon zelf verzorgen op de jullie gewenste locatie.

 SPORTIEF UITJE MET DE VRIENDEN

fotoshoot vrijgezellenfeest

Lekker een uurtje (of langer) actief zijn met je vrienden?  Niet bang om een beetje vies te worden?

 

Plan dan een actief uitje.  Dit sportieve uitje vindt plaats in Kwintelooijen. Ga de uitdaging aan met je vrienden. Lekker rennen, kruipen, met gewichten sjouwen. In wedstrijdvorm zetten wij een parcours uit zodat jullie lekker in de buitenlucht bezig kunnen zijn.

Tip: Ook leuk als teambuilding!

EEN FUNFEESTJE OP MAAT

dansworkshop vrijgezellenfeest

Heb je zelf een fantastisch idee voor zomaar een feestje!

Maar staat jouw idee er niet bij?

 

Wij kunnen je helpen om het feestje te organiseren, wat jij eigenlijk in je hoofd hebt. We helpen jij bij het zoeken naar een geschikt plekje, thema of aankleding. Bijna alles is mogelijk!

Een klein of grote groep? Wij passen de locatie en programma met alle liefde op jullie wensen aan!