ONS TEAM

Melissa van Houwelingen 

 

Hoi, ik ben de oprichter en eigenaar van The Celebrate Factory. Het begon met een eigen dansschool, toen kwamen er dansfeestjes en uiteindelijk vandaag hebben we voor iedere gelegenheid wel een feestpakket!!! Bij ons is altijd iedereen blij omdat ze jarig zijn, gaan trouwen of zomaar een leuk dagje willen hebben! Dat maakt dit werk zo fantastisch! Geen mens is hetzelfde en dus ook geen feestje is hetzelfde. Het gaat dan ook nooit vervelen. Daarnaast hebben we een heel divers team, met ieder zijn eigen specialiteiten, waardoor er altijd weer leuke nieuwe ideeën ontstaan!


Nadine van Spanje

 

Mijn naam is Nadine van Spanje en ik ben vaste fotograaf bij The Celebrate Factory. Ik houd mij bezig met bijna alle soorten feestjes, workshops en natuurlijk de fotoshoots. Verder doe ik ook veel achter de schermen en heb ik mijn eigen bedrijf, New Fotografie.

Wat ik heel erg leuk vind aan werken bij The Celebrate Factory is dat ik nooit het gevoel heb alsof ik aan het werk ben. Het is eigenlijk altijd leuk en gezellig en dat komt natuurlijk vooral door alle feestgangers die wij steeds een leuke dag mogen bezorgen én natuurlijk door ons topteam!

 


Roy Nagtegaal

 

Ik ben de vaste partner van Melissa voor de openingsdansen. Ik help daarnaast ook waar nodig met de kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten. Daarnaast zal ik nu ook meer met de jongensfeesten gaan doen. Ik dans vijf uur in de week en geef daarin ook les aan jongens van zeven tot en met zestien jaar. In mijn vrije tijd spuit ik ook  graag graffiti. Ik heb altijd veel plezier in mijn werk bij The Celebrate Factory, omdat de activiteiten erg leuk zijn met geweldige mensen!

 


Imke van der Meijden

 

Mijn naam is Imke jasmijn van der Meijden. Binnen The Celebrate factory verzorg ik alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Ik volg een opleiding tot make-up artist en grimeur op het RijnIJssel in Arnhem. Ik ben dagelijks met make-up bezig, zo maak ik o.a. Beautyfilmpjes op mijn eigen insta account onder de naam @imkejasmijn. Naast make-up zijn mijn hobby’s : dansen, sporten en lekker met mijn vriendinnen winkelen.

Wil je meer over mij te weten komen, neem dan een kijkje nemen op mijn instagram!

Veel liefs, Imke Jasmijn