ONS TEAM


Melissa van Houwelingen 

 

Maak kennis met de oprichter en eigenaar van The Celebrate Factory.

Het begon in 2007 met een eigen dansschool. Al snel kwam er de vraag of we ook dans kinderfeestjes organiseerden. We besloten om dansfeestjes aan ons pakket toe te voegen. Daar kwamen al snel meer bij; als openingsdansen voor bruidsparen en daarnaast ook vrijgezellenfeesten. Verder hebben we ook meerdere gave grote evenementen mogen organiseren en aankleden. Uiteindelijk hebben hebben we nu voor iedere gelegenheid wel een feestpakket!!! Bij ons is altijd iedereen blij omdat ze jarig zijn, gaan trouwen of zomaar een leuk dagje willen hebben! Dat maakt dit werk zo fantastisch! Geen mens is hetzelfde en dus ook geen feestje of evenement is hetzelfde. Het gaat dan ook nooit vervelen. Daarnaast hebben we een heel divers team, met ieder zijn eigen specialiteiten, waardoor er altijd weer leuke nieuwe ideeën ontstaan! We hebben inmiddels al heel wat jaren ervaring in het organiseren van feesten en events. We krijgen nog steeds altijd veel positieve reacties en daar zijn we ontzettend trots op! We hopen dan ook dat we als The Celebrate Factory nog veel feestjes en events mogen verzorgen!


Senna Diepveen

           

Hoi ik ben Senna Diepeveen.

Sinds mei dit jaar ben ik begonnen bij the Celebrate factory en help ik Melissa bij diverse feestjes en activiteiten, met name kinderfeestjes. Ik vind het superleuk om te doen en is goed te combineren met school. Geen feestje of activiteit is hetzelfde en dat maakt het zo leuk om hierbij mee te kunnen helpen. In mijn vrije tijd sport ik 3x in de week bij de atletiek vereniging, heb ik ook nog een bijbaantje bij de Albert Heijn en pas ik op diverse kindjes uit de buurt. 


Wie weet tot gauw bij een tof feestje of activiteit!


Roy Nagtegaal

 

Ik ben de vaste partner van Melissa voor de openingsdansen.

Ik help daarnaast ook met de kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten. Verder zal ik nu ook meer met de jongensfeesten gaan doen. Ik dans vijf uur in de week en geef daarin ook les aan jongens van zeven tot en met zestien jaar. In mijn vrije tijd spuit ik ook graag graffiti.

 

Ik heb altijd veel plezier in mijn werk bij The Celebrate Factory, omdat de activiteiten erg leuk zijn met geweldige mensen!