ONS TEAM


Melissa van Houwelingen 

 

Hoi, ik ben de oprichter en eigenaar van The Celebrate Factory. Het begon met een eigen dansschool, toen kwamen er dansfeestjes en uiteindelijk vandaag hebben we voor iedere gelegenheid wel een feestpakket!!! Bij ons is altijd iedereen blij omdat ze jarig zijn, gaan trouwen of zomaar een leuk dagje willen hebben! Dat maakt dit werk zo fantastisch! Geen mens is hetzelfde en dus ook geen feestje is hetzelfde. Het gaat dan ook nooit vervelen. Daarnaast hebben we een heel divers team, met ieder zijn eigen specialiteiten, waardoor er altijd weer leuke nieuwe ideeën ontstaan!


Noëlle Dillen

 

Sinds kort ben ik met heel veel plezier de fotograaf van The Celebrate Factory en de rechterhand bij de fotoshoot feestjes, vlog feestjes en makeup feestjes.

 

Naast de Celebrate Factory werk ik in de bediening en volg ik de studie Hippische bedrijfskunde (bedrijfskunde met een paar paardenvakken). Tussen het werk en school in ben ik dan ook te vinden bij mijn paarden of op de boerderij van mijn zus.

 

 


Roy Nagtegaal

 

Ik ben de vaste partner van Melissa voor de openingsdansen. Ik help daarnaast ook waar nodig met de kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten. Daarnaast zal ik nu ook meer met de jongensfeesten gaan doen. Ik dans vijf uur in de week en geef daarin ook les aan jongens van zeven tot en met zestien jaar. In mijn vrije tijd spuit ik ook  graag graffiti.

 

Ik heb altijd veel plezier in mijn werk bij The Celebrate Factory, omdat de activiteiten erg leuk zijn met geweldige mensen!