OVER THE CELEBRATE FACTORY

Voorheen was `The Celebrate Factory` bekend als DC Flashdance, een dansschool en evenementenbureau in één! De vraag naar evenementen nam toe en daarom zijn wij ons volledig gaan richten op de events. De naam DC Flashdance paste niet meer bij ons aanbod en dus besloten we om de boel helemaal om te gooien en hebben `The Celebrate Factory` in het leven geroepen! We waren (en zijn) reuze enthousiast en besloten ook het aanbod volledig uit te breiden! Alles gericht op feestjes en evenementen.

Wat doen we allemaal?

We zijn gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van feestjes en evenementen. Ons grootste aanbod binnen de feestjes zijn de kinderfeestjes. Daarnaast hebben wij ook tienerfeesten en vrijgezellenfeesten in ons assortiment.

Verder hebben wij al voor heel wat bruidsparen hun openingsdans mogen verzinnen en aanleren. Naast de feestjes zijn we een ster in het organiseren, verzorgen en aankleden va evenementen van klein tot groot.

Het team van The Celebrate Factory

Ons team bestaat uit Melissa, Roy en Noëlle. Daarnaast werken we samen met een aantal partners. Wij hebben inmiddels een zeer ruime ervaring met het organiseren en begeleiden van feestjes en evenementen voor jong en oud!