ORGANISATIE EVENEMENTEN

Een evenement organiseren is niet zo eenvoudig.

 

Een groot of klein event... Er komt heel wat bij kijken. Met jarenlange ervaring weten wij waar je allemaal op moet letten om het event zo aantrekkelijk mogelijk te maken. En natuurlijk niet onbelangrijk, zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij helpen je graag met de voorbereiding, planning en-of realisatie van het evenement. 

 

Niets is ons te gek, wij pakken het met al onze handen aan, en geloof ons, wij hebben veel en hele sterke handen ;)


VOORBEREIDING

Waar moet je nu eigenlijk opletten als je een event organiseert?

 

Wij kunnen zorgen voor een plan van aanpak. Graag denken we na over een passend programma en kijken hierbij met onze brede ervaring naar doelgroep, budget en thema. 

 

 

DRAAIBOEK EVENT

Een draaiboek is onmisbaar op een evenement.

 

Een draaiboek is een handig middel wat ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van voor tot na het event! Wij kunnen voor jullie een overzichtelijk draaiboek in elkaar zetten.

HET EVENEMENT

Realisatie van het evenement

 

Of het nu gaat om een feest, entertainment of een sportevent. Wij helpen jullie om de doelstelling te realiseren. Van opbouw tot aankleding en van begeleiden tot een evaluatie van het event. Wij zullen ervoor zorgen dat het een evenement zal zijn waar nog lang over gepraat wordt.


Omdat elk evenement anders is, vinden wij het handig alle wensen en details persoonlijk, telefonisch of per mail door te spreken.