VRIJGEZELLENFEEST

De vrijgezel een leuke dag bezorgen is jullie, maar ook zeker onze taak!

 

Het liefst zoveel mogelijk leuke activiteiten voor een nog leuker prijsje! Wij denken graag met jullie mee om een feest in elkaar te zetten wat past in het budget. En wat natuurlijk ook past bij jullie interesses en in jullie verdere planning die dag. Graag zoeken wij naar de geschikte activiteit om jullie een leuke herinnering te bezorgen! De vrijgezellenfeesten vinden plaats in Veenendaal, maar we zijn al op heel wat andere leuke plekjes geweest om een feestje te vieren.

 

Wij horen heel graag wat jullie leuk zouden vinden, ook als de optie voor jullie vrijgezellenfeest er nog niet tussen staat!

 VRIJGEZELLENFEEST IN VEENENDAAL

Onze feestjes worden voornamelijk gehouden in een studio in Veenendaal, maar op een andere locatie kunnen wij ook prima een feestje bouwen! Onze locatie voor de feestjes in Veenendaal kun je vinden op de JPC Leinweberstraat in Veenendaal, direct naast supermarkt de Hoogvliet.

 

Adres:

The Celebrate Factory

JPC Leinweberstraat 8

Veenendaal

 

VRIJGEZELLENFEEST OP EIGEN LOCATIE

Blijf je liever in de buurt of bij huis voor een feestje?

Geen probleem! Wij kunnen gewoon jullie kant op komen een feestje te verzorgen!

 

Wij hebben al heel wat mooie plekjes in Nederland mogen zien. 

 

Wij kunnen attributen meenemen, maar uiteraard mogen jullie die natuurlijk ook gewoon zelf verzorgen op de jullie gewenste locatie.

 Een overzicht van onze vrijgezellenfeesten kun je hier vinden.  We hopen dat er iets gaafs voor jullie bij zit!


VIDEOCLIP

Videoclip vrijgezellenfeest

Maak met de aanstaande bruid of bruidegom een supergave videoclip helemaal in thema!

 

Je krijgt een spetterend vrijgezellenfeest van ongeveer 2.5 uur. Hierin leer je een choreografie zoals in een echte videoclip! Daarna filmen we op een locatie die past bij jullie videoclip! 

FOTOSHOOT

fotoshoot vrijgezellenfeest

Een leuke herinnering aan het vrijgezellenfeest? Ga dan voor de fotoshoot!

 

Een fotoshoot geheel in jullie gewenste thema. Een beetje sexy, classy of stoer? In een bijpassende outfit wordt dit een super herinnering aan deze speciale dag!

 

DANSWORKSHOP

dansworkshop vrijgezellenfeest

Liever een actief feestje om in de stemming te komen? Kies de dansworkshop!

 

Hiphop, high heels, clipdance, zumba, afrodance... Jullie kiezen een dansstijl. Wij leren jullie een paar gave moves en zorgen dat jullie  swingend de deur uit gaan!ARRANGEMENT

arrangement vrijgezellenfeest

Op zoek naar een actief en veelzijdig vrijgezellenfeest? Kies dan een pakket!

 

Samen met "The Maxx" In Veenendaal hebben wij een aantal arrangementen samen gesteld om zo een veelzijdig feestje in en rondom Veenendaal aan te kunnen bieden. 

 

FEESTJE OP MAAT

Heb je zelf een fantastisch idee voor een vrijgezellenfeest? Hulp nodig?

 

Wij weten als geen ander hoe hectisch het kan zijn om een vrijgezellenfeest te moeten regelen. Of het nu gaat om de planning, budget of een geweldig idee? Wij kunnen je hier bij helpen!

 

Niet bekend in Veenendaal en wil je jouw activiteit uitbreiden met een andere leuke activiteit in Veenendaal. Met onze connecties gaat het ons lukken iets leuks te vinden!

BOHEMIAN PICKNICK

Lekker genieten van een hapje en drankje in het park!

 

Hoe gaaf is het om een dagje romantisch te picknicken. Wij hebben alle ingrediënten voor een Bohemian picknick. Kleedjes, kussentjes, bloemen, tafels en meer!

 

En setting in het park helemaal opgezet special voor jullie!